Kiep-schuifpuien hebben wij niet in ons assortiment opgenomen.

Een kiep-schuifpui heeft een relatief hoge hinderlijke onderdorpel. Het kiep-schuif beslag is zeer onderhoudsgevoelig en heeft een beperkte levensduur. Daarnaast is de kiep-schuifvleugel zeker voor kinderen en ouderen vrij lastig te bedienen. Het voordeel van een ventilatiestand in gesloten toestand wat door veel bedrijven wordt genoemd weegt in onze optiek niet op tegen de grote nadelen van een kiep-schuifpui. Een veel betere optie is een standaard schuifpui aan te schaffen met een ventilatierooster in de vaste vleugel. De prijs van een standaard schuifpui is ongeveer gelijk aan die van een kiep-schuifpui. Dus voor de prijs hoeft u het ook niet te laten.

Bekijk hier de andere type schuifpuien

De standaard-schuifpui

standard schuifpui

De standaard schuifpui is het meest betaalbare hoogwaardige schuifsysteem geschikt voor kleine tot middelgrote afmetingen en is leverbaar in 2-,3- en 4-delige uitvoeringen.

Meer informatie

De hef-schuifpui

hef schuifpui

De hef-schuifpui is de zwaardere en duurzamere versie van de standaard schuifpui. Dit type schuifpui is bij uitstek geschikt voor grote tot zeer grote afmetingen en is leverbaar in 2-,3- en 4-delige uitvoeringen

Meer informatie

“Minimal design” schuifpui

minimal design schuifpui

De “minimal design” schuifpui is het neusje van de zalm onder de schuifsystemen.

Meer informatie

De vouw-schuifpui

vouw schuifpui

Een vouw-schuifpui, in de volksmond doorgaans vouwwand genoemd, biedt u de mogelijkheid om grote glasoppervlakken in zijn geheel te openen waardoor er, in tegenstelling tot een schuifpui, geen enkele glasbarrière blijft staan.

Meer informatie